• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

10 beneficii ale testării acasă

Publicat: Data Nordictest
10 beneficii ale testării acasă

Pentru mulți oameni, este o evidență să se testeze acasă pentru gripă sau boli cu transmitere sexuală. De ce să programați o întâlnire și să așteptați într-o sală de așteptare cu oameni care ar putea să transmită mai multe infecții, atunci când vă puteți testa în liniște acasă?

Sunt multe avantaje în testarea pentru infecții acasă. Aici vom discuta 10 aspecte importante care au condus la alegerea tot mai multor persoane de a se testa pentru herpes, amigdalită și sânge în materii fecale acasă.

10 avantaje ale testelor la domiciliu:

1. Testele la domiciliu sunt comode

Când puteți să vă testați atunci când vă convine și în confortul casei, este un mare avantaj. Nu trebuie să vă grăbiți să ajungeți la un centru medical. Dacă aveți simptome care vă fac dificil să părăsiți casa, este foarte plăcut să nu trebuie să mergeți pe ploaie sau în soare la o clinică.

În plus, reduceți riscul de a fi infectat cu alte lucruri când stați într-o sală de așteptare cu alți oameni care vin pentru diferite probleme de sănătate. Acest lucru poate fi la fel de important ca și faptul că vă păstrați acasă atunci când vă simțiți rău.

2. Confidențialitatea este neprețuită

Nu toată lumea vrea să discute despre sănătatea lor personală cu alții, cel puțin nu când nu sunteți siguri că este vorba despre infecția pe care o bănuiți. După ce faceți un test la domiciliu care indică rezultate pozitive, vă va fi puțin mai ușor să continuați cu medicul potrivit.

Puteți primi testul acasă într-un plic care cu siguranță nu va dezvălui ce conține. Atunci când sunteți mai preocupat de posibila infecție, această confidențialitate este incredibil de importantă și un avantaj masiv al testelor la domiciliu.

3. Detectarea timpurie este sinonimă cu tratamentul timpuriu

Dacă știți că ați putut fi infectat și vă testați cât mai curând posibil, puteți depista o boală într-un stadiu incipient. Este important. Este crucial pentru mai multe afecțiuni, cum ar fi diabetul, colesterolul mărit și bolile cu transmitere sexuală.

Prin detectarea timpurie, obțineți și tratament timpuriu. Dacă este vorba despre o boală care se poate transmite la alții, veți fi conștient și de acest lucru. Puteți fi precaut în contactul cu persoanele din viața voastră și puteți evita riscuri.

De asemenea, trebuie menționat că tratamentul timpuriu poate crește șansele de recuperare mai rapidă. Acest lucru depinde într-o oarecare măsură de tipul infecției și de tratamentele disponibile.


4. Testele pentru acasă sunt prietenoase cu utilizatorul

Un alt mare avantaj al testelor la domiciliu este că sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat. Acestea vin cu instrucțiuni clare. Veți primi toate componentele necesare și nu ar trebui să fie dificil din punct de vedere fizic să faceți testul.

Datorită acestui fapt, puțini oameni nu reușesc să facă un test la domiciliu singuri. Dacă vă simțiți puțin nervos, poate exista o persoană în care aveți încredere că puteți să vă încredințați. Astfel, puteți interpreta rezultatul testului împreună pentru a vă asigura că rezultatul poate fi considerat fiabil sau nu, în funcție de modul în care ați efectuat testul.

5. Economisiți timp cu testele la domiciliu

Este posibil să dureze mult să programați o consultație la medic. De asemenea, trebuie să așteptați la telefon dacă nu aveți alte modalități de programare disponibile și apoi să călătoriți până la clinică. Când ajungeți acolo, este posibil să fie întârzieri și mai multă așteptare.
Testarea pentru o boală la centrul medical poate însemna foarte bine că pierdeți jumătate de zi de muncă. Dacă nu aveți simptome și nu este vorba despre o boală acută, puteți economisi timp testându-vă acasă, când doriți voi.

6. Reducerea anxietății

Este destul de obișnuit să simțiți anxietate înainte de a vizita un medic sau de a face un test la o clinică. Aceasta poate duce la sentimente de stres. Dacă puteți începe cu un test simplu la domiciliu, anxietatea și stresul pot fi evitate.

Se poate întâmpla ca testul să arate că nu sunteți infectat deloc, ceea ce este foarte bine, deoarece vă puteți evita anxietatea și stresul de a merge la un medic doar pentru a afla aceeași informație!

7. Eficient din punct de vedere financiar

Poate deveni costisitor să efectuați teste la medic. De regulă, testarea pentru boli cu transmitere sexuală care cad sub Legea privind protecția împotriva bolilor transmisibile este gratuită. Cu toate acestea, alte teste nu sunt gratuite. Comandarea unui test la domiciliu poate fi mult mai ieftină, mai ales luând în considerare faptul că nu pierdeți timpul de la locul de muncă și nu trebuie să călătoriți la o clinică.

8. Ideal pentru monitorizarea regulată

Există stări de sănătate care necesită teste și monitorizări regulate. Cu teste la domiciliu de înaltă calitate, puteți gestiona aceste aspecte de acasă. Acest lucru vă scutește de neplăcerea de a programa o programare și de a merge la o clinică. Cu un test la domiciliu, puteți vedea imediat, de exemplu, nivelul dvs. de zahăr din sânge.

9. Ușor de obținut

Dacă locuiți într-un loc unde nu este ușor să efectuați teste local sau unde există doar o farmacie cu o ofertă limitată de produse, teste la domiciliu online sunt o soluție bună. Acestea sunt ușor de obținut și vin direct la ușa dvs. prin poștă.

10. Aveți control asupra sănătății dvs.

Un lucru care este adesea menționat este că testele la domiciliu sunt ideale pentru cei care doresc să-și asume controlul asupra sănătății lor. Atunci când doriți să fiți activi și să lucrați la prevenirea și tratarea problemelor de sănătate, testele la domiciliu sunt un mare avantaj.Deci, există avantaje importante ale testelor la domiciliu, dar să repetăm că acestea nu înlocuiesc diagnosticul unui medic atunci când este vorba de probleme de sănătate mai grave. În plus, toate testele ar trebui să fie urmate de o consultare cu un furnizor de servicii medicale adecvat.