• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

Vă mulțumim că ați vizitat și ați cumpărat de la Nordictest.ro

Trimitem toate comenzile noastre prin intermediul Postnord. Veți primi o actualizare prin e-mail cu numărul dvs. de urmărire atunci când comanda dvs. va fi expediată.

Procesare și termene de livrare

Toate comenzile sunt procesate în termen de 48 de ore. Livrarea standard durează de obicei între 2 și 4 zile lucrătoare pentru destinațiile din Europa. Dacă experimentăm un volum mare de comenzi, livrările pot fi întârziate cu câteva zile. În plus, întârzierile la nivel național și global (cauzate de evenimente precum COVID-19, volume mari de comenzi sau vreme rea) pot afecta data estimată de livrare.

Costul livrării

Percepem o taxă fixă de 29 de coroane suedeze pentru toate comenzile din Suedia.

Urmați-vă comanda

Când comanda dvs. a fost expediată, veți primi un e-mail cu un număr de urmărire pentru a vă urmări comanda prin intermediul Postnord. Așteptați până la 48 de ore înainte ca portalul de urmărire să se actualizeze.

Taxe vamale și taxe de import

Nordictest nu este responsabil pentru orice taxe vamale sau taxe de import pe care le puteți suporta în timpul sau după livrare (taxe vamale, taxe, TVA, etc.)

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la comanda dvs., nu ezitați să ne contactați la adresa hey@nordictest.se sau aici pentru a ne trimite un mesaj.