• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

Teste rapide direct în cutia poștală

Testați-vă acasă și obțineți un răspuns în 10 minute cu un test acasă de la Nordictest.

Testul dvs. este trimis discret

Toate comenzile sunt trimise discret și anonim direct în căsuța dvs. poștală.

Autotestare direct la cutia poștală

Nordictest a fost început la începutul anului 2021 și de atunci am vândut sute de teste persoanelor fizice din țările nordice. Totul a început când am văzut o ofertă scăzută de teste rapide în magazinele și farmaciile locale. De aceea am ales să dezvoltăm propriul nostru test, în care obțineți răspunsuri imediat.

Acest lucru este pentru a evita cozile de îngrijire inutile și pentru a evita nevoia de a consulta fizic un medic. În cazul unui test pozitiv, desigur, ar trebui să vedeți un medic/asistență medicală. Recomandăm tuturor să urmeze recomandările existente și Legea pentru prevenirea infecțiilor.

Clientii cer!

Ați avut dureri în gât?

Am umplut stocurile cu teste pentru dureri în gât pentru a putea acoperi cererea mare! Cumpărați testul pentru dureri în gât de la noi, la Nordictest.

Cumpărați test pentru dureri în gât

Infecție a tractului urinar?

Mulți oameni se confruntă cu infecții ale tractului urinar în timpul sezonului de iarnă. Comandați acasă un set de teste astfel încât să le aveți la îndemână când aveți nevoie.

Test pentru infecții ale tractului urinar

Testați-vă pentru boli cu transmitere sexuală

Unul dintre testele noastre cele mai vândute! Testați-vă pentru clamidie, gonoree și sifilis. Testul este livrat discret la adresa dvs.

Cumpără acum

Testul tău este trimis discret

Toate comenzile noastre sunt trimise discret direct în cutia poștală a casei tale. Pe pachet nu este trecut nimic care să dezvăluie ceea ce ai comandat.

La gama de produse

Răspuns în 15 minute

Testele noastre sunt teste rapide, ceea ce înseamnă că primești un răspuns la test în 15 minute de la efectuarea testului.

Vizualizați produsele

De ce ar trebui să mă testeze?

Înțelege-ți corpul și îmbunătățește-ți sănătatea cu Nordictest


Supraveghează-ți corpul

Înțelegeți ce se întâmplă în corpul tău - cu informații despre valorile tale, poți prelua controlul asupra bunăstării tale și poți face ajustări în stilul de viață.

O alimentație sănătoasă

O dietă sănătoasă și variată se spune că este un truc pentru a reduce riscul de boli, având o înțelegere completă a datelor tale de sănătate, poți vedea echilibrul vitaminelor, mineralelor și hormonilor tăi.

Optimizează-ți sănătatea

Alegerea stilului tău de viață afectează starea generală de sănătate, bazându-te pe valorile tale, poți crea condiții pentru o stare de bine crescută - și o viață mai sănătoasă.

Teste rapide de cea mai înaltă calitate

Aici găsești teste de acasă certificate CE și extrem de fiabile la cele mai accesibile prețuri online. Livrăm rapid direct în cutia ta poștală, în ambalaje mici și discrete.

Nu întotdeauna a fost atât de ușor să te testezi singur în propria ta casă. Tehnologia avansează mai rapid ca niciodată, la fel și cercetarea. Doar acum câțiva ani, trebuia să mergi la medic pentru a te testa pentru infecția gâtului. Astăzi poți comanda un test rapid și te poți testa singur acasă, în liniște. Nu este minunat?

Testează-te acasă în liniște

Toate testele noastre sunt expediate discret și în siguranță direct la tine acasă, în cutia ta poștală. Ambalajul tău este discret și nu conține indicii clare cu privire la conținut. Avem o perioadă de retur de 14 zile pentru toate comenzile noastre. Aceasta se aplică doar la ambalaje nedeschise.

O selecție mare de teste rapide

Noi, la Nordictest, lucrăm constant pentru a extinde gama noastră cu noi mărci și teste. Câteva dintre cele mai vândute și apreciate teste ale noastre sunt:

  • Test pentru boli cu transmitere sexuală - Testează-te pentru cele mai comune boli cu transmitere sexuală: clamidie, gonoree și sifilis.
  • Mycoplasma - Testează-te pentru mycoplasma în propria ta casă.
  • Infecție la gât (Pasul A) - Testează-te pentru infecția la gât, direct la tine acasă, fără a fi nevoie să mergi la medic.
  • Prostata PSA - Măsoară nivelul de PSA al prostatei tale ușor cu testul nostru auto PSA. Testul îți oferă un răspuns rapid și clar.
  • Infecție a tractului urinar - Teste pentru infecția tractului urinar, special dezvoltate pentru a fi utilizate ușor acasă la un preț accesibil.

Și multe altele! Vezi toate testele noastre aici

Cumpără teste rapide online cu livrare rapidă

Nordictest a fost fondat în 2021 și de atunci a evoluat de la a fi un mic magazin online de teste auto la unul dintre cei mai mari din nordul Europei în domeniul său.

Noi ne străduim întotdeauna să primești comanda ta cât mai rapid posibil. Dacă comanzi un test online înainte de ora 14:00, de obicei trimitem coletul tău în aceeași zi. Coletul ajunge în mod normal în două zile lucrătoare.

Comandă teste auto online în diferite dimensiuni de ambalaje

La noi găsești de la ambalaje de 1 test până la ambalaje de 5 teste și ambalaje mari (de 30 de teste).

Este mai ieftin să cumperi ambalaje mai mari?

Prețul este mai mic per test atunci când cumperi ambalaje mai mari, cum ar fi ambalajele de 3 teste sau de 5 teste.

Vezi ofertele noastre cu ambalaje mari de teste aici

Noi metode de tratament pentru cancerul de prostată

Noi metode de tratament pentru cancerul de prostată

Publicat: Data Nordictest

În ultimii ani, au apărut vești bune pentru bărbații diagnosticați cu cancer de prostată și care au nevoie de un tratament care să prelungeas...

Pot testele de clamidie la festivaluri să promoveze sănătatea?

Pot testele de clamidie la festivaluri să promoveze sănătatea?

Publicat: Data Nordictest

Ideea de a oferi teste pentru boli cu transmitere sexuală la festivaluri de muzică nu este nouă. Festivalurile de muzică din întreaga lume fac ac...

Ce legătură are nivelul de oxigen din casa ta cu sănătatea ta?

Ce legătură are nivelul de oxigen din casa ta cu sănătatea ta?

Publicat: Data Nordictest

Tot mai multe persoane își dau seama că calitatea aerului interior este direct legată de sănătate și nivelurile de energie. Astăzi știm cât ...

Cumpărături în siguranță

Cumpărați în siguranță și discret cu noi. Detaliile clienților dumneavoastră sunt în siguranță cu noi.

Livrări rapide

Termenul de livrare este în mod normal de 2-4 zile, dacă nu se specifică altfel pentru produs

Plăți sigure

Plătiți în siguranță prin PayPal sau Stripe (plată cu cardul)