• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

Sânge în scaunul tău? Aceasta este ceea ce s -ar putea datora și cum vă puteți testa acasă

Publicat: Data
Sânge în scaunul tău? Aceasta este ceea ce s -ar putea datora și cum vă puteți testa acasă

Sânge în scaun? Iată ce poate fi cauza și cum te poți testa acasă

Sângele în scaun la oameni poate avea multe cauze diferite. Poate fi un semn al unei boli sau a unei leziuni în intestine, cum ar fi hemoroizi, diverticulită sau cancer intestinal. Sângele poate fi, de asemenea, rezultatul unei inflamații sau iritații la nivelul rectului sau anusului.

Sângele mai întunecat poate indica faptul că provine din partea inferioară a intestinului, în timp ce sângele roșu sugerează adesea o problemă în partea superioară a intestinului sau stomacului. Dacă observi sânge în scaun, ar trebui să contactezi un medic pentru o examinare.

Cum să detectezi sânge în scaun

Poate fi detectat în multe moduri. În primul rând, ai putea observa durere în anus atunci când te ocupi de necesități fiziologice. Apoi, sângele poate avea o nuanță mai roșie. Acest lucru poate indica o fisură în anus, care poate fi complet inofensivă. Cu toate acestea, adesea nu se observă sânge în scaun, deoarece este în cantități foarte mici. Ceea ce poți face în acest caz este să îți testezi scaunul cu un test de sânge în scaun.

Un așa-numit test de sânge în scaun este ușor de efectuat în casa ta, într-un mediu sigur și liniștit. Testul verifică prezența globulelor roșii în scaun și detectează chiar și cea mai mică urmă de sânge în scaun.

Adesea, oamenii nu știu că au sânge în scaun până când nu se testează, deoarece simptomele sunt adesea absente, sub forma durerii sau altor senzații. Prin urmare, mulți oameni se testează din pură curiozitate și pentru a se asigura că nu suferă de una dintre bolile menționate mai sus.

Cu un test de sânge în scaun de la Nordictest, vei primi tot ce ai nevoie pentru a efectua testul.

Aici găsești testul tău.

Nordictest oferă o gamă largă de teste care pot fi efectuate cu ușurință la tine acasă. Poți găsi teste pentru chlamydia, gonoree și PSA-prostată, pentru a enumera doar câteva. Toate sunt expediate din Suedia și sunt asigurate pentru calitate. Nordictest oferă livrare discretă și anonimă direct în cutia poștală, împreună cu o plată sigură prin Swish.

Comandă un test pentru a verifica prezența de sânge în scaunul tău.