• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

Teste la domiciliu cu înaltă precizie - sigur, rapid și simplu

Testele noastre marcate CE le puteți efectua ușor la domiciliu, veți obține întotdeauna rezultatul în câteva minute. În general, nu trebuie să trimiteți urină sau sânge pentru analize ulterioare. Pe piață există astăzi multe teste care necesită doar câteva minute pentru a fi efectuate. În domeniul medical, aceasta este cunoscută ca IVD (Diagnostic In Vitro), noi o numim "testați și obțineți un răspuns imediat". Acest tip de teste și tehnologie sunt utilizate zilnic în centrele de sănătate, spitale și clinici. Deci, este o tehnologie testată.

Testele noastre arată dacă rezultatul este pozitiv sau negativ, ele nu afișează cantități diferite de substanțe sau valori. Cu toate acestea, am ales să stabilim valori limită care vă oferă încredere, astfel încât testul nu arată negativ dacă este aproape de limita dintre pozitiv și negativ.

Cum funcționează?

Testele noastre necesită urină, fecale sau sânge. Indiferent dacă este vorba de sânge, fecale sau urină, lichidul/materia fecală trebuie să intre în contact cu caseta de test sau cu banda de testare. Când acest lucru se întâmplă, apare o reacție, iar testul va indica apoi dacă este pozitiv sau negativ.

Instrucțiuni - Cum să efectuați testul rapid

Nordictest furnizează instrucțiuni pentru toate testele noastre. Acest lucru se face pentru a vă asigura că testele sunt efectuate corect. Vă rugăm să faceți clic pe testul pentru care doriți instrucțiuni și să urmați instrucțiunile.

Arată-mi instrucțiunile

Fiabilitate

Testele noastre sunt sigure. Pentru a înțelege definiția fiabilității, este important ca atunci când teste IVD sunt evaluate, laboratoarele de testare pornesc de la premisa că utilizatorul poate face greșeli, cum ar fi citirea rezultatului imediat și nu după timpul stabilit, citirea târziu, utilizarea unei cantități prea mari sau prea mici de urină sau sânge, un test care arată pozitiv, dar este de fapt negativ (aceasta este o funcție de siguranță importantă pe care o vom detalia mai jos). Cu toate acestea, testele noastre prezintă o siguranță cuprinsă între aproximativ 94% și 100%.

Pozitiv fals și negativ fals

Există cazuri în care un test poate arăta pozitiv, chiar dacă este negativ; acest lucru se numește rezultat pozitiv fals și este o caracteristică de securitate integrată care asigură că un test marchează cu adevărat dacă sunteți aproape de limita dintre pozitiv și negativ, permițând efectuarea unui control mai detaliat de către personalul medical instruit. Cel mai rău lucru din industria noastră este rezultatul negativ fals, ceea ce înseamnă că un test arată un rezultat negativ, chiar dacă ar trebui să arate unul pozitiv. Aceasta este o problemă deosebit de gravă în cazul unor teste precum cele pentru boala Lyme, tiroidă, prostată etc. Suntem mândri să putem spune că testele noastre sunt calibrate într-un mod care preferă să arate un rezultat pozitiv fals decât un rezultat negativ fals.