• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

Este testul incorect sau nu arată niciun rezultat?

Dacă testul dvs. nu dă un rezultat sau dacă este incorect în vreun fel, vă rugăm să faceți o fotografie a testului efectuat și să o trimiteți serviciului nostru pentru clienți. Vă vor ajuta cu o rambursare sau vă vor trimite un nou test.

Vreau să-mi anulez testul, cum o fac?

Desigur, aveți dreptul să vă anulați testul. Testul trebuie anulat în cel mult 14 zile de la data comenzii, iar testul trebuie să fie în ambalaj nedeschis. Dacă doriți să anulați comanda, contactați serviciul nostru pentru clienți. Vă rugăm să rețineți că rambursăm doar prețul produsului, iar costurile de transport sunt deduse din achiziția dvs. De asemenea, nu suntem responsabili pentru expedierea returului.

Testul meu nu a sosit, ce ar trebui să fac?

Dacă testul dvs. nu a sosit în 6 zile lucrătoare de la data comenzii, contactați serviciul nostru pentru clienți. Este posibil ca testul dvs. să fi epuizat din depozitul nostru și să fie în drum spre depozitul nostru. Dacă comanda dvs. a dispărut, vă vom rambursa, desigur, întreaga sumă.

Cum este expediată comanda mea?

Postnord trimite toate comenzile sub formă de scrisori. Aceasta înseamnă că nu pot fi urmărite de dvs. în calitate de client, dar este și cea mai bună modalitate de a face acest lucru în mod cât mai anonim și discret posibil.

Cum mi se trimit testele?

Nu vreau ca poștașul sau alții să știe ce conține pachetul.

Sunt anonim când comand de la dvs.?

Da. Nu oferim nicio informație despre ce test comandați. Produsele sunt livrate in ambalaje discrete. Vă luăm foarte în serios confidențialitatea. Respectăm legislația în vigoare și avem propria noastră politică de confidențialitate. Respectăm toate legile și directivele UE. În plus, avem un certificat SSL pentru o conexiune suplimentară sigură. Cu alte cuvinte, puteți cumpăra în siguranță la noi.

Cât de sigure sunt testele?

Testele noastre mențin un nivel ridicat de siguranță și calitate și sunt sigure în proporție de 99,8%. Dacă aveți simptome, vă rugăm întotdeauna să căutați ajutor profesional. Testele noastre sunt doar pentru dumneavoastră, care doriți să fiți mai sigur și poate să faceți o verificare.

Un lucru important care le separă sunt instrucțiunile de utilizare. Autotestările noastre sunt destinate consumatorilor, astfel încât instrucțiunile de utilizare sunt simplificate și adaptate pentru cei fără pregătire medicală. În același timp, aceleași cerințe stricte sunt impuse asupra funcției, siguranței, fiabilității și directivelor UE ale testelor IVD.

E foarte frig afară, testele îngheață în cutia poștală câteva ore? Sunt deteriorate de frig?

Producătorii noștri au anunțat că testele pot rezista la îngheț până la -20 de grade timp de până la trei săptămâni fără a fi deteriorate. Înainte de a utiliza testele, lăsați-le să se încălzească la temperatura camerei timp de aproximativ 1 oră.

Cât este timpul de livrare?

Livram întotdeauna în aceeași zi dacă comandați în zilele lucrătoare înainte 14. Cu Postnord, pachetul dumneavoastră este livrat în mod normal în 2-3 zile lucrătoare. Comenzi după 14 și de sărbători împachetat și trimis în ziua următoare.

Trebuie să trimit testele pentru a obține răspunsuri?

Nu, nu trebuie să trimiteți probe de sânge sau altele similare - efectuați toate examinările acasă în liniște și liniște și obțineți răspunsul imediat citind rezultatele testelor.

Am nevoie de urină sau sânge pentru a face testul?

Următoarele teste se fac cu urina: ovulație, pregnancy, test de droguri, < a href="https://nordictest.ro/ro/products/klimakterietest">menopauză și infectie urinara. Testele care necesită un test de sânge sunt testele de prostată și testele de droguri. Este inclusă o lancetă, care este folosită pentru un ac simplu și rapid.

Am o fobie de ace, mă doare?

Nu, adevărul este că nu se simte așa. Cu toate acestea, vârful degetului poate fi puțin dureros timp de 12-24 de ore după aceea, dar acest lucru este complet normal. Uneori poate fi bine să lași un prieten să se lipească, stick-ul se termină în aproximativ 3 milisecunde.