• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

Acest lucru se întâmplă dacă vă plimbați cu un STD fără a o trata la timp

Publicat: Data
Acest lucru se întâmplă dacă vă plimbați cu un STD fără a o trata la timp

Neîncercarea testării pentru bolile cu transmitere sexuală și apoi având o astfel de boală pentru o perioadă lungă poate duce la probleme grave de sănătate.

Dacă o persoană nu se testează pentru bolile cu transmitere sexuală și apoi suferă de o astfel de boală pentru o perioadă lungă, aceasta poate duce la probleme grave de sănătate. Acest lucru se datorează faptului că multe boli cu transmitere sexuală nu prezintă simptome vizibile în stadiile incipiente, ceea ce poate face dificilă detectarea infecției.

Dacă o persoană are o boală cu transmitere sexuală pentru o perioadă lungă de timp, aceasta poate duce la infecții ale uretrei, colului uterin sau ovarelor, ceea ce poate provoca probleme grave, precum infertilitatea sau chiar cancerul. În plus, acest lucru poate duce și la răspândirea infecției către alte persoane, fără ca persoana respectivă să știe.

De aceea, este important să se facă teste regulate pentru bolile cu transmitere sexuală, în special dacă s-a avut sex neprotejat sau dacă se au mai mulți parteneri sexuali. Acest lucru poate ajuta la detectarea unei eventuale infecții într-un stadiu incipient și, astfel, să prevină probleme grave de sănătate în viitor.

Există diferite tipuri de teste pentru bolile cu transmitere sexuală, inclusiv analize de sânge și teste de urină. Un test popular este un simplu test de chlamydia la domiciliu de la Nordictest.

Testul se realizează ușor acasă, fără experiență anterioară, cu instrucțiuni incluse.

Nordictest oferă, de asemenea, teste pentru gonoree și sifilis pentru auto-testare.

Cele mai comune boli cu transmitere sexuală din Suedia sunt:

  • Chlamydia
  • Gonoree
  • Sifilis

Comandă un test pentru trei boli cu transmitere sexuală

Este important să se observe, de asemenea, că există diferite boli cu transmitere sexuală care se testează cu diferite tipuri de teste.

În concluzie, dacă o persoană nu se testează pentru bolile cu transmitere sexuală și apoi are o astfel de boală pentru o perioadă lungă de timp, aceasta poate duce la probleme grave de sănătate. Prin urmare, este important să se facă teste regulate și să se consulte un medic sau un furnizor de îngrijire medicală pentru a determina ce tip de test este potrivit.

Dacă doriți să vă testați pentru oricare dintre bolile cu transmitere sexuală, puteți explora testele noastre aici.