• Livrare rapidă
  • Gama larga
  • Pachet discret

Merită să faceți teste de herpes la domiciliu?

Publicat: Data Nordictest
Merită să faceți teste de herpes la domiciliu?

A fi afectat de herpes este destul de comun. Această boală cu transmitere sexuală este cauzată de virusul herpes simplex. Simptomele pot varia, și este important să aflați dacă disconfortul pe care îl experimentați se datorează herpesului. Dar merită să faceți un test acasă sau ar trebui să programați imediat o consultație la un ginecolog?

Testele pentru herpes la domiciliu sunt acum disponibile ca o opțiune comodă și foarte privată pentru a vă controla sănătatea intimă. Dacă merită să faceți un test acasă sau nu depinde în mare măsură de starea dumneavoastră de sănătate și de anxietatea pe care o simțiți. Un lucru este sigur, nu aveți mult de pierdut făcând acest lucru și nimeni nu va afla despre asta cu un test discret pentru herpes pe care îl veți primi în cutia poștală.

Un test la domiciliu este convenabil și ușor de obținut

Când simplitatea și rapiditatea contează, merită să comandați un test pentru herpes. Testele noastre sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat. Astfel, puteți afla cu calm și liniște dacă temerile dvs. sunt întemeiate sau nu.

Nu trebuie să programați o consultație și să așteptați la o clinică. Nimeni nu trebuie să afle că aveți o problemă de sănătate care implică sănătatea dumneavoastră sexuală. În acest fel, este cu adevărat valoros să vă puteți ocupa de testul singuri.


Comparați acest lucru cu mersul la o clinică pentru a vă testa pentru herpes. Deoarece herpesul nu este acoperit de legea privind protecția sănătății publice, nu este gratuit. Trebuie să obțineți o programare la o clinică de obstetrică-ginecologie, o clinică ginecologică, o clinică pentru tineri, o clinică venereologică sau un centru medical. Nu este sigur că va fi disponibil un loc în zilele următoare.

Când nu doriți să discutați detalii personale

Este posibil să nu vă simțiți pregătit să discutați detalii personale cu persoane străine în acest moment. Atunci este bine să puteți face un test pentru herpes acasă în primul rând. Dacă obțineți un rezultat pozitiv la test, puteți trece la următorul pas și să vă gândiți la ce tip de clinică vi se potrivește.

Testele noastre pentru herpes vin în ambalaje care fac ca ceilalți să nu înțeleagă ce ați comandat. Acest lucru face ca testul să fie complet privat.

Descoperirea timpurie este importantă

Un alt lucru de care ar putea fi important să țineți cont este că aveți multe de câștigat dacă descoperiți herpesul la timp. Dacă realizați că sunteți infectat cu herpes, vă va fi mai ușor să gestionați simptomele. În plus, puteți fi precaut și să evitați transmiterea herpesului partenerului dvs. și persoanelor cu care aveți contact apropiat.

Herpesul bucal poate fi, de asemenea, transmis atunci când aveți leziuni active. Dacă știți că aveți herpes, puteți evita să sărutați copiii și prietenii când aveți o erupție. De asemenea, puteți fi mai atent să nu beți din aceeași sticlă sau să împărțiți pahare cu alții când aveți răni și vezicule în jurul gurii.

Herpesul nu poate fi eliminat, dar simptomele pot fi ameliorate. Luând în considerare acest lucru, puteți face mult pentru calitatea vieții dvs. prin stabilirea faptului că aveți herpes. În plus, puteți lua decizii mai bune cu privire la viața dvs. sexuală și să luați măsuri de precauție atunci când este necesar.


Testele la domiciliu reduc stigmatizarea

Putem vedea, de asemenea, că merită să folosim teste pentru herpes la domiciliu ca o contribuție la societatea noastră în general. Testele disponibile și private sunt un factor important în reducerea stigmatizării bolilor cu transmitere sexuală.

Prin încurajarea testelor, putem promova, de asemenea, discuții deschise despre bolile cu transmitere sexuală. Discuțiile despre acest subiect pot deveni normale și pot duce la crearea unei societăți care oferă mai mult sprijin celor afectați.

Teste precise și de încredere

Este important, desigur, să faceți un test pentru herpes în care aveți încredere. Testele noastre sunt fiabile în 98% dintre cazuri și oferă răspunsuri rapide. Asigurați-vă că alegeți tipul potrivit de test pentru herpes (HSV-1 sau HSV-2). Avem pachete cu ambele variante.

Odată ce ați primit rezultatul, puteți să constatați că trebuie să investigați alte probleme și să căutați tratament pentru acestea. Sau, dacă ați primit confirmarea că aveți herpes, puteți să programați o consultație cu un medic pentru a afla mai multe despre modul în care să gestionați boala și să o țineți sub control.

Simțiți-vă liniștiți cu un test la domiciliu

Să vă întrebați dacă sunteți afectat de herpes sau nu poate fi foarte stresant. Anxietatea pe care o simțiți nu este deloc bună pentru sănătatea dumneavoastră. Dacă aflați cum stau lucrurile, puteți să vă liniștiți. Desigur, un rezultat pozitiv poate să nu fie întotdeauna plăcut, dar există o mare diferență între a ști și a vă îngrijora de ceea ce nu știți.

Puteți reduce anxietatea pe care o simțiți cu privire la sănătatea intimă și puteți lua controlul activ asupra modului în care gestionați simptomele. Atunci când știți ce cauzează simptomele dvs., puteți lua decizii înțelepte pentru bunăstarea dumneavoastră. Deci, încetați să vă faceți supoziții, faceți un test pentru herpes!


Pentru majoritatea oamenilor, un test pentru herpes la domiciliu merită

În concluzie, putem spune că majoritatea oamenilor pot vedea beneficiile unui test pentru herpes la domiciliu. Acesta este cu siguranță un mod comod, privat și de încredere de a afla dacă virusul herpes există în corpul dumneavoastră.

Mai mult decât atât, descoperirea timpurie este ceva care vă poate face să vă simțiți liniștit și să primiți un tratament mai bun pentru simptomele dumneavoastră. În plus, puteți lua o mai mare responsabilitate pentru riscul la care îi expuneți pe membrii familiei și prietenii cu săruturi și relații intime.

Cu toate acestea, dorim să vă reamintim că, deși testele pentru herpes la domiciliu merită utilizate, acestea nu trebuie să înlocuiască consultarea unui medic sau a unui specialist în domeniul sănătății. Este important să contactați o persoană care vă poate oferi îndrumări cu privire la tratament și măsuri preventive, astfel încât să nu răspândiți virusul altora.