• Livrare rapidă
 • Gama larga
 • Pachet discret

5 simptome care sugerează că ai clamidie

Publicat: Data
5 simptome care sugerează că ai clamidie

Chlamydia este cea mai frecventă boală cu transmitere sexuală din Suedia și poate afecta pe oricine, atât bărbați, cât și femei. Boala se transmite prin intermediul unei bacterii speciale care se răspândește atunci când ai relații sexuale neprotejate cu o persoană care are boala. Astăzi vom discuta tot ce trebuie să știi despre această boală și despre simptomele care pot indica faptul că și tu o ai.

Simptomele Chlamydiei

Simptomele care indică prezența chlamydiei pot varia între bărbați și femei, dar pot diferi și de la o persoană la alta. Prin urmare, poate fi o idee bună să efectuezi un test de chlamydia acasă chiar dacă simptomele tale nu corespund exact celor pe care le enumerăm mai jos.

Femei

Cinci dintre cele mai comune simptome ale unei femei cu chlamydia includ:

 • Durere în partea de jos a abdomenului
 • Ardere la urinare
 • Sângerări între menstruații
 • Secreții vaginale
 • Sângerări după raportul sexual

Bărbați

Cinci dintre cele mai comune simptome ale unui bărbat cu chlamydia includ:

 • Ardere la urinare
 • Uretrită
 • Durere în zona testiculelor
 • Umflături în zona testiculelor
 • Secreții uretrale

Acestea sunt cele cinci simptome cele mai comune care indică prezența chlamydiei la un bărbat sau o femeie. Cu toate acestea, cea mai frecventă situație este ca o persoană infectată cu chlamydia să nu prezinte niciun simptom deloc. Prin urmare, 1177 recomandă să efectuezi un test de chlamydia acasă de fiecare dată când ai avut relații sexuale neprotejate cu un partener nou. De asemenea, se recomandă ca partenerul tău să se testeze.

Test de chlamydia acasă

Dacă suferi de unul dintre simptomele menționate mai sus, cum ar fi sângerări între menstruații sau secreții uretrale, și ai avut recent relații sexuale neprotejate cu un partener nou, ar trebui să efectuezi un test de chlamydia acasă. Din fericire, îți putem oferi un astfel de test.

Cu testul nostru de chlamydia acasă, vei obține un rezultat în 10 minute și în 98% dintre cazuri rezultatul este fiabil. Acest lucru face ca testul nostru să fie unul dintre cele mai bune de pe piață, și, desigur, îți oferim și un preț bun. În plus, testul nostru este adaptat atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru a fi cât mai simplu pentru tine. Desigur, furnizăm și un ghid despre cum să folosești testul pentru a obține un rezultat cât mai bun. Vrem să ajutăm societatea să combată chlamydia, iar asta încercăm să realizăm cu ajutorul testelor noastre de acasă. Așadar, nu ezita să comanzi unul dacă crezi că ai putea fi infectat. Cu cât boala este depistată mai rapid, cu atât este mai ușor de tratat.

Dacă ai chlamydia

Dacă testul nostru de chlamydia acasă indică un rezultat pozitiv, ar trebui să cauți îngrijire medicală cât mai curând posibil. Poți, de exemplu, să cauți îngrijire la medicul de familie sau la un centru de tineret. Cea mai simplă modalitate de a trata boala este cu ajutorul antibioticelor. Dacă boala este tratată suficient de repede, nu ar trebui să ai complicații.

Mai trebuie să știi că în Suedia există o lege privind protecția împotriva bolilor. Aceasta înseamnă că ești obligat să cauți îngrijire medicală pentru chlamydia dacă știi sau bănuiești că ai boala. Această obligație se aplică și partenerului cu care ai avut relația sexuală.

Protejează-te împotriva chlamydiei

Cel mai simplu mod de a te proteja împotriva chlamydiei este să folosești pur și simplu prezervativul. Boala se transmite atunci când mucoasele intră în contact una cu cealaltă. Prin folosirea unui prezervativ elimini riscul de a fi infectat. Amintește-ți că poți fi infectat chiar dacă ai avut deja chlamydia o dată.